O Μπουτάρης στηρίζει Τζιτζικώστα: Τον χειροκρότησα γιατί σήκωσε κεφάλι – Δεν είναι κομματόσκυλο - iefimerida.gr

O Μπουτάρης στηρίζει Τζιτζικώστα: Τον χειροκρότησα γιατί σήκωσε κεφάλι – Δεν είναι κομματόσκυλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν είναι κομματόσκυλο, πιστεύει στην τοπική αυτοδιοίκησηι», δηλώνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας δημοσίως τη στήριξή του στον «αντάρτη» της ΝΔ».

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μέσω της πρωινής εκπομπής του Mega, επικρότησε τη στάση του Απόστολου Τζιτζικώστα να πάει κόντρα στη «γαλάζια» γραμμή, λέγοντας χαρακτηριστικά «όταν τον Τζιτζικώστα, από πέρυσι τέτοια εποχή η ΝΔ συντηρούσε τη διάθεση του να κατεβεί σαν περιφερειάρχης και ξαφνικά, έναν μήνα πριν, του λένε δεν θα κατεβείς περιφερειάρχης θα κατεβείς για υποψήφιος δήμαρχος, βεβαίως τον τινάξαν στον αέρα. Και του λέω: "σήκωσε κεφάλι και εγώ θα σε χειροκροτήσω και τον χειροκρότησα γιατί σήκωσε κεφάλι"».

Αντιθέτως για τον Γιάννη Ιωαννίδη υποστήριξε ότι θα κατέβαινε υποψήφιος όπου του ζητούσε ο Σαμαράς. «Αν του έλεγε να κατέβει για δήμαρχος θα κατέβαινε για δήμαρχος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μπουτάρης βλέπει ως κύριο αντίπαλό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον... εαυτό του, χαρακτηρίζοντας τον Σταύρο Καλαφάτη «ανώριμο» και υποστηρίζοντας ότι δεν κάνει για δήμαρχος. Εκτίμησε, ωστόσο, ότι στο δεύτερο γύρο θα είναι αντίπαλοι οι δυο τους.

Οι κύριοι Μπουτάρης και Καλαφάτης είχαν, εξάλλου, χθες το πρωί κατά τη διάρκεια της παρέλασης το πρώτο δημόσιο τετ α τετ ως αντίπαλοι για το δήμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη εφημερίδα «Έθνος», δεν αρκέστηκαν σε έναν τυπικό χαιρετισμό, αλλά είχαν και θερμό εναγκαλισμό, επιβεβαιώνοντας τις καλές τους σχέσεις που κρατούν χρόνια. Ο κ. Καλαφάτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ρώτησε το δήμαρχο αν του πέρασε μια ίωση που τον ταλαιπωρούσε πρόσφατα. Την κουβέντα παρακολουθούσε και ο ΑπόστολοςΤζιτζικώστας, που παρενέβη λέγοντας «Δεν πέρασε, γι αυτό σε φίλησε!» ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ