Γελάνε μαζί της -Η πιο αποτυχημένη προσπάθεια σταρ να μεταμφιεστεί σε Μέριλιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί της -Η πιο αποτυχημένη προσπάθεια σταρ να μεταμφιεστεί σε Μέριλιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές σταρ έχουν προσπαθήσει να το παίξουν... Μέριλιν Μονρόε και τα έχουν συνήθως καταφέρει. Η Κάιλι Μινόνγκ αποτελεί, όμως, εξαίρεση.... Η πρόσφατη προσπάθειά της στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία...

Η 45χρονη τραγουδίστρια της ποπ ανάρτησε την Τρίτη στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της στην οποία είχε μεταμφιεστεί σε Μέριλιν Μονρόε και πόζαρε με δήθεν νάζι στην παραλία.

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα σε στυλ δεκαετίας του '50, γόβες στο χρώμα του δέρματος και μια περούκα αλά Μέριλιν, πίστεψε ότι θα καταφέρει να θυμίσει έστω και λίγο τη θρυλική ηθοποιό. Το αποτέλεσμα την διέψευσε... Θύμιζε τα πάντα, αλλά σε καμία περίπτωση την Μέριλιν Μονρόε.

Γελάνε μαζί της -Η πιο αποτυχημένη προσπάθεια σταρ να μεταμφιεστεί σε Μέριλιν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Αυστραλιανή σταρ είχε επιχειρίσει αντίστοιχη αμφίεση και πριν έξι χρόνια, για τις ανάγκες της φωτογράφισής της για το εξώφυλλο περιοδικού, μια προσπάθεια εμφανώς πιο πετυχημένη από την τωρινή...

Γελάνε μαζί της -Η πιο αποτυχημένη προσπάθεια σταρ να μεταμφιεστεί σε Μέριλιν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ