Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Μαρτίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί σήμερα, αλλά και γενικότερα αυτές τις ημέρες, μπορείτε να κάνετε μυστικές επαφές, μυστικές συμφωνίες, οι οποίες θα αποδώσουν και είτε αφορούν υπογραφές συμβολαίων είτε θέματα που έχουν σχέση με τις εργασιακές σας υποθέσεις ή ακόμα και θέματα υγείας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Στο τέλος της εβδομάδας υπάρχουν κάποιες γενικότερες ανατροπές για σας που είστε γεννημένοι 30-31 Μαρτίου, αλλά ουσιαστικά αυτό το διήμερο-τριήμερο μπορείτε να επωφεληθείτε από την πορεία των γεγονότων.

Ταύρος

Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία μπορεί να κάποιοι φίλοι να σας βοηθήσουν, εσάς τους Ταύρους. Η συλλογική δουλειά και η κοινωνική σας ζωή ενδεχομένως να έχουν να σας δώσουν πολλά, να είναι αρκετά ευχάριστες, ειδικά αν είστε γεννημένοι 3-4 Μαΐου. Προσέχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου, γιατί οι μέρες που ακολουθούν ενδεχομένως να έχουν αντιφατικές καταστάσεις και σε συναισθηματικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βασιστείτε σε φίλους και γενικότερα προσέχετε την οικογένειά σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα η σημερινή. Μπορείτε να προωθήσετε ένα θέμα σας επαγγελματικό, να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή και να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα, στις 28 Μαρτίου μπορεί να έχετε σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες. Προσέχετε κάποιους φίλους σας, οι οποίοι μπορεί να είναι επιζήμιοι. Τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να αλλάξουν ή και να ανατραπούν τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι ή για κάτι που έχει σχέση με την μελλοντική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι 12-13 Ιουνίου.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Δείχνει επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, δείχνει συμβόλαια, συμφωνίες ή ειδήσεις πολύ σημαντικές, οι οποίες μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που ενδεχομένως βρίσκεστε. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, την εβδομάδα αυτή, σε οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουλίου. Οι υπόλοιποι προσέχετε ένα οικονομικό σας θέμα. Μπορεί να παρουσιαστεί σαν ευκαιρία, αλλά δεν θα είναι ευκαιρία, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 16-17 Ιουλίου. Σήμερα ίσως θα μπορούσαν να προωθηθούν θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Σπεύστε αυτό το διήμερο να ρυθμίσετε οικονομικά σας θέματα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτή είναι μια εβδομάδα αλλαγών. Σήμερα μπορείτε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό. Σήμερα, αλλά και τις επόμενες δύο μέρες, πολλά θέματα φαίνονται να παίρνουν τον δρόμο που εσείς θέλετε. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και γενικά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας θα πρέπει να το προσέχετε αυτές τις μέρες, ειδικά να είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Αυγούστου. Θα υπάρξουν αντιφατικά γεγονότα. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, θα πρέπει να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλή για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία μπορεί να αποδώσει γενικά και σε οικονομικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσέχετε τα θέματα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο ή και θέματα της υγείας σας. Θα λάβετε πολλές σημαντικές πληροφορίες αυτόν τον καιρό, όμως μελετήστε πολύ προσεκτικά τα βήματα που πρέπει να κάνετε σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως κάποια σχέδιά σας καθυστερήσουν ή ανατραπούν.

Ζυγός

Οι επόμενες μέρες δείχνουν κάποια αντιφατική κατάσταση στην συναισθηματική ζωή για σας τους Ζυγούς. Από την μια σημειώνετε κάποια πρόοδο, από την άλλη κάποια δυσκολία θα μπορούσε να προκύψει. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν γεγονότα, τα οποία ουσιαστικά θα σας χαροποιήσουν. Αξιολογήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αλλά προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες θα μπορούσαν να σπάσουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Οκτωβρίου. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Οκτωβρίου, θα έχετε αντιφατικά γεγονότα την περίοδο αυτή. Από την μια η συναισθηματική σας ζωή προχωρά, από την άλλη θα υπάρξουν κάποια εμπόδια. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στην δουλειά σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς τα οικογενειακά θέματα είναι πολύ σημαντικά αυτόν τον καιρό. Ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους της οικογένειάς σας, που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά, ο ερωτικός σας σύντροφος φαίνεται να μπαίνουν σε μια πάρα πολύ ευχάριστη πορεία. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά με την πειθώ, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Νοεμβρίου. Τώρα είναι οι καλύτερες μέρες για να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες φαίνεται να ρυθμίζονται τώρα οι οικογενειακές καταστάσεις. Οτιδήποτε έχει σχέση με μετακινήσεις, συζητήσεις έχει αντιφατικό χαρακτήρα από το τέλος της εβδομάδας και μετά. Πολλές αλλαγές θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη. Μελετήστε όμως πολύ προσεκτικά αυτές τις αλλαγές, αν θα είναι προς όφελός σας ή αν θα γίνουν ερήμην σας.

Αιγόκερως

Οι συναντήσεις, οι επαφές, οι συμφωνίες ευνοούνται για σας τους Αιγόκερους, κυρίως οι μάλιστα οικονομικές και εργασιακές και ιδιαίτερα αν έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή με τα μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο, σε ένα οικονομικό σας θέμα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες πολύ σημαντικές εντάσεις. Βοηθήστε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας στα σχέδια τους, ενδεχομένως να επιστρέψουν και σε σας κάποια οφέλη. Τα νέα ξεκινήματα στο τέλος της εβδομάδας δεν ευνοούνται. Προσέχετε τις οικογενειακές καταστάσεις, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Μια σκέψη που έχετε εσείς οι Υδροχόοι για ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να προωθηθεί τώρα. Σήμερα και αύριο είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Τα γεγονότα της καθημερινής σας ζωής αλλάζουν, ενώ θα πρέπει να προσέχετε την συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Φεβρουαρίου. Ένα καινούργιο ξεκίνημα ίσως να μην είναι τόσο σημαντικό.

Ιχθείς

Σήμερα εσείς οι Ιχθύες θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια πολύ σημαντικά σας θέματα, τα οποία μάλιστα μπορεί να σας φέρουν σημαντικότατες πληροφορίες και πρόοδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Μαρτίου. Ένα οικονομικό σας θέμα θα πρέπει να το προσέξετε . Μια μυστική σχέση ή συνεργασία σας ίσως να μην πάρει τον ρυθμό που θέλετε εσείς.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ