Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας Ελληνας σεφ που αποφάσισε εδώ και δύο χρόνια να αφήσει τη χώρα και να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τη Νέα Υόρκη. Πλέον μαγεύει τους μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ με τα εδέσματά του.Οπως αναφέρει το star, ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος και θεωρεί ξεχωριστεί τιμή να τον μνημονεύουν σπουδαίοι σταρ.
Μιλώντας για τους διάσημους που έχει... ταϊσει αναφέρει, εκτός της Μαντόνα, τη Ριάνα, την Ασάντι, τον Ντέιβιντ Μπλέιν και άλλους πολλούς.
Αναφορικά για την μεγάλη σταρ της ποπ τονίζει με νόημα «Θυμάμαι τι έχει φάει το 90% των πελατών μου και αυτό γιατί μαγειρεύω για τον καθένα ξεχωριστά γνωρίζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες ή ιδιαιτερότητες. Είναι ενοχλητικό, πελάτες που έρχονται συχνά να τους ρωτάς τα ίδια και τα ίδια, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα δοκιμάσουν ποτέ. Η Μαντόνα προτίμησε να φάει για πρώτο πιάτο μία σαλάτα από ψητά λαχανικά και για κυρίως πιάτο ψάρι ψητό στη σχάρα. Βέβαια έκανε και μία μικρή ατασθαλία δοκιμάζοντας μουσακά από αστακό. Εκεί ήταν που είδα την έκπληξη στο πρόσωπο της. Ένιωσα πολύ όμορφα που είμαι Έλληνας και έκανα μία διεθνή σούπερ σταρ να σοκαριστεί με μία τόσο ιδιαίτερη γεύση».