Παραδόθηκε και ο τρίτος καταζητούμενος για το φονικό επεισόδιο στο Αντισκάρι Ηρακλείου - iefimerida.gr

Παραδόθηκε και ο τρίτος καταζητούμενος για το φονικό επεισόδιο στο Αντισκάρι Ηρακλείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ο τρίτος καταζητούμενος για τη φονική συμπλοκή στο Αντισκάρι με θύμα τον 51χρονο οδηγό Κωνσταντίνο Προβιδάκη.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κρήτης ο 24χρονος που διέφευγε της σύλληψης, παραδόθηκε σήμερα παρουσία του συνηγόρου του στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης. Πρόκειται για τον αδελφό του 33χρονου ο οποίος μία μέρα νωρίτερα είχε παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και αυτός- όπως και ο αδελφός του- αρνείται κάθε ευθύνη για το επεισόδιο και υποστηρίζει ότι ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 26χρονος, ήταν αυτός που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον άτυχο άνδρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν τον Κωνσταντίνο Προβιδάκη στην τελευταία του κατοικία. Νωρίτερα ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση και ο 26χρονος συγκατηγορούμενος του εμφανίστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ