Βρετανοί οι μεγάλοι «ερωτύλοι»: Κάνουν τα πάντα για να γλιτώσουν το σεξ -Το 5% μπαίνει facebook πάνω στην κορύφωση - iefimerida.gr

Βρετανοί οι μεγάλοι «ερωτύλοι»: Κάνουν τα πάντα για να γλιτώσουν το σεξ -Το 5% μπαίνει facebook πάνω στην κορύφωση

Βρετανοί οι μεγάλοι «ερωτύλοι»: Κάνουν τα πάντα για να γλιτώσουν το σεξ -Το 5% μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάλλον απογοητευτικές κρίνονται οι επιδόσεις των Βρετανών στη... γενετήσια πράξη, καθώς, σύμφωνα με νέα έρευνα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να την αποφύγουν ή να μην την ολοκληρώσουν.Στην έρευνα που πραγματοποίησε η Durex το 12% των Βρετανών παραδέχεται ότι σταματάει την ερωτική πράξη για να μιλήσει στο κινητό, ενώ ένα 10% διακόπτει για να στείλει sms.

Ενα ακόμη εξωφρενικό στοιχεία είναι ότι τη στιγμή της κορύφωσης οι Βρετανοί σε ποσοστό 5% τσεκάρουν το Facebook και γενικά δείχνουν να προτιμούν να ασχολούνται με τα social media παρά με τον / την σύντροφό τους.

Προς... τιμήν τους οι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν σε ποσοστό 50% ότι η τεχνολογία επηρεάζει αρνητικά τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook έρωτας social media SMS Βρετανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ