Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι - iefimerida.gr

Βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ένας 52χρονος από το Τυμπάκι Ηρακλείου το βράδυ της Τρίτης στο δωμάτιο που ενοικίαζε στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου.

Το πτώμα του άντρα βρήκε ο ιδιοκτήτης του δωματίου, στο οποίο διέμενε ο 52χρονος και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το απόγευμα της Δευτέρας άκουσε έναν πυροβολισμό σε ένα από τα δωμάτια που νοικιάζει.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι ο 52 χρόνος μέχρι το βράδυ της Τρίτης δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ανησύχησε. Χτύπησε την πόρτα, όταν όμως διαπίστωσε πως δεν έπαιρνε απάντηση άνοιξε με το δεύτερο κλειδί που είχε και βρήκε τον 52 χρόνο νεκρό στο κρεβάτι του και ένα περίστροφο στο πάτωμα.

Η αστυνομία που δεν βρήκε ίχνη παραβίασης του δωματίου εξετάζει ως πιθανότερη εκδοχή αυτή της αυτοκτονίας, αναμένοντας όμως τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ