H Γκουίνεθ Πάλτροου σαν... κοινή θνητή -Χωρίς μακιγιάζ, αχτένιστη, προβάλει τη φυσική ομορφιά [εικόνα] - iefimerida.gr

H Γκουίνεθ Πάλτροου σαν... κοινή θνητή -Χωρίς μακιγιάζ, αχτένιστη, προβάλει τη φυσική ομορφιά [εικόνα]

H Γκουίνεθ Πάλτροου σαν... κοινή θνητή -Χωρίς μακιγιάζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δημόσιες εμφανίσεις της γίνονται έπειτα από την... επεξεργασία που απαιτεί το Χόλιγουντ, αλλά η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι υπέρ της φυσικής ομορφιάς. Κάτι που φρόντισε να δείξει με μία selfie που δημοσίευσε.

Η 41χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ, αχτένιστη και με ένα μπουκάλι στο χέρι, στέλνοντας στους 1,88 εκατομμύρια ακολούθους που έχει στο Twitter, πως το νερό είναι το καλύτερο μυστικό ομορφιάς.

Αλλωστε, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και στο «Ε! News», προτιμά να φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση με φυσικούς τρόπους. «Αφού αφήσω τα παιδιά στο σχολείο, πάντα κάνω γυμναστική, ένα ντους και βάζω ενυδατική κρέμα. Και αυτό είναι» είπε αποκαλύπτοντας τα απλά μυστικά της.

H Γκουίνεθ Πάλτροου σαν... κοινή θνητή -Χωρίς μακιγιάζ, αχτένιστη, προβάλει τη φυσική ομορφιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ