Επιβάτης του μοιραίου Βoeing είχε ξεγελάσει το θάνατο 6 φορές -Τον είχε χτυπήσει φορτηγό, παραλίγο να πνιγεί, είχε πάθει τρεις καρδιακές προσβολές... - iefimerida.gr

Επιβάτης του μοιραίου Βoeing είχε ξεγελάσει το θάνατο 6 φορές -Τον είχε χτυπήσει φορτηγό, παραλίγο να πνιγεί, είχε πάθει τρεις καρδιακές προσβολές...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Έχοντας διαφύγει από τον θάνατο αρκετές φορές, απολαμβάνω τη ζωή και ανακαλύπτω ακόμη περισσότερο τους θησαυρούς που κρύβει». Aυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο 77χρονος Κινέζος Λι Ρουσένγκ, επιβάτης του μοιραίου Boeing, μέχρι πρότινος αγνοούμενος, από χθες νεκρός. Η ιστορία του συγκεκριμένου Κινέζου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί αυτή την τελευταία φορά να μην κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο, ωστόσο, νωρίτερα στη ζωή του είχε γλιτώσει στο παρά πέντε το θάνατο έξι φορές.

Σύμφωνα με την Sydney Morning Herald:

  • Oταν ήταν βρέφος, εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του, όταν Γιαπωνέζοι στρατιώτες εισέβαλαν στην Κίνα. Ομως εκείνοι την τελευταία στιγμή δεν τον σκότωσαν.
  • Οταν ήταν παιδί, ενώ έκανε ποδήλατο, χτυπήθηκε από φορτηγό.
  • Οταν μάθαινε κολύμπι, παραλίγο να πνιγεί, αλλά τον έσωσαν οι φίλοι του.
  • Υπέστη τρεις καρδιακές προσβολές και κατά τη διάρκεια της μίας, αναγκάστηκε να πάει μόνος του με ποδήλατο στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Λι Ρουσένγκ ήταν ο γηραιότερος μεταξύ των 239 επιβατών της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines και επιβιβάστηκε στο Boeing 777 μαζί με τη 73χρονη σύζυγό του, Μπάο Χουάνχουα. Ηταν ένας από την ομάδα των 34 Κινέζων καλλιτεχνών που είχαν επισκεφθεί τη Μαλαισία , εκ των οποίων οι 18 επέστρεφαν στην πατρίδα τους με τη μοιραία πτήση της Malaysia.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος κινέζος πτήση Boeing μοιραίαο boeing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ