Βεντέτα στην Κρήτη: Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του άνδρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Βεντέτα στην Κρήτη: Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του άνδρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας» προειδοποιούν οι συγγενείς του 50χρονου που ξυλοκοπήθηκε χθες μέχρι θανάτου στο Αντισκάρι της Κρήτης για μία απλή παρατήρηση. Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός καθώς μετά το απίστευτης αγριότητας περιστατικό είναι έτοιμη να αρχίσει άλλη μία βεντέντα.

Για το φονικό επεισόδιο συνελήφθησαν χθες το βράδυ δύο αδέλφια, 33 και 24 ετών, ενώ κρατείται κι ένας 26χρονος.

Οι δύο άνδρες φέρεται να ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το θύμα όταν τους κόρναρε για να παραμερίσουν τα οχήματά τους. Μετά από διαπληκτισμό που είχαν με τον 50χρονο, κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να τον χτυπούν με κατσούνες (ξύλινες μαγκούρες) στο κεφάλι.Έντρομοι, ο γιος του 50χρονου και αυτόπτες μάρτυρες, τον μετέφεραν αιμόφυρτο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Βεντέτα στην Κρήτη: Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του άνδρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει αύριο το μεσημέρι. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως στις Γκαγκάλες, απ' όπου κατάγεται (στο Αντισκάρι όπου έγινε το μοιραίο επεισόδιο, είχε βρεθεί για επίσκεψη).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ