Με SMS ενημέρωσαν τους συγγενείς ότι έπεσε το μοιραίο Boeing και δεν σώθηκε κανείς - iefimerida.gr

Με SMS ενημέρωσαν τους συγγενείς ότι έπεσε το μοιραίο Boeing και δεν σώθηκε κανείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις ημέρες να περνούν και δίχως να υπάρχει ούτε ένα θετικό στοιχείο, οι συγγενείς των επιβαινόντων ήξεραν την τραγική πραγματικότητα βαθιά μέσα τους. Δεν έπαυαν όμως να ελπίζουν. Μέχρι τη στιγμή που έλαβαν το SMS που επιβεβαίωνε τους χειρότερους φόβους τους.

Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να τους ενημερώσει η Malaysia Airlines πως οι άνθρωποί τους χάθηκαν για πάντα. Πριν γίνει η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού της Μαλαισίας, η αεροπορική εταιρεία έστειλε με μήνυμα στο κινητό των συγγενών μία σύντομη ανακοίνωση που τους διέλυσε κάθε ελπίδα.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», ήταν το SMS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ