Πυρετώδεις προετοιμασίες για το πάρτι της δεκαετίας στο Σκορπιό -Beyonce και γαλαζοαίματοι στα γενέθλια της κόρης του Ριμπολόβλεφ - iefimerida.gr

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το πάρτι της δεκαετίας στο Σκορπιό -Beyonce και γαλαζοαίματοι στα γενέθλια της κόρης του Ριμπολόβλεφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το πάρτι που ανάλογό του χρόνια, αν όχι δεκαετίες, έχει να γίνει στην Ελλάδα. Μιλάμε φυσικά για τη γιορτή που σχειδιάζεται να γίνει στις 4 Ιουνίου στο Σκορπιό, για τα γενέθλια της κόρης του Ρώσου κροίσου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Στόχος των Ριμπολόβλεφ, το πρώτο μετά από δεκαετίες πάρτι στο Σκορπιό, να μείνει στην ιστορία για τη χλιδή του. Σύμφωνα με τη Σίβυλλα, σαμπάνιες και καλά τοπικά κρασιά θα ρέουν σε αφθονία, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες γεύσεις όπως χαβιάρι και φουά γκρα. Μάλιστα, είναι πάρα πολύ πιθανό τη διασκέδαση των καλεσμένων να αναλάβει η Beyonce, αγαπημένη τραγουδίστρια της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα.

Όσο για τη χρυσή λίστα των προσκεκλημένων, αυτή θα περιλαμβάνει σίγουρα τους γαλαζοαίματους του Μονακό, αφού ο Ριμπολόβλεφ έχει στενή φιλία εδώ και χρόνια με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ενώ και η Εκατερίνα είναι στενή φίλη της Σαρλότ Κασιράγκι, κόρης της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ