Ενα θρίλερ χωρίς τέλος: Πουθενά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing -Οι διασώστες δεν βρήκαν τίποτα - iefimerida.gr

Ενα θρίλερ χωρίς τέλος: Πουθενά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing -Οι διασώστες δεν βρήκαν τίποτα

Ενα θρίλερ χωρίς τέλος: Πουθενά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing -Οι διασώστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε τώρα οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν τα αντικείμενα, που υποτίθεται πως κινεζικό αεροσκάφος είδε να επιπλέουν στον Ινδικό Ωκεανό και θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines, που αγνοείται εδώ και 17 ημέρες.

Οι αρχές της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι αεροσκάφος P-8 Poseidon του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού δεν κατόρθωσε να βρει τα «λευκά αντικείμενα», που είχε εντοπίσει νωρίτερα κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος να επιπλέουν σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων στο νότιο Ινδικό Ωκεανό και που ίσως να ανήκαν στην πτήση MH370 της Malaysia Airlines.

Εκπρόσωπος της Αρχής Ναυτικής Ασφάλειας της Αυστραλίας δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι αεροσκάφος P-8 Poseidon του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στο οποίο ανετέθη να ερευνήσει τις παρατηρήσεις που έγιναν από το κινεζικό αεροσκάφος, από ύψος 33.000 ποδιών, δεν κατόρθωσε να εντοπίσει κάτι.

Νωρίτερα, το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών είχε ανακοινώσει ότι η κινεζική κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι τα αντικείμενα που εντοπίσθηκαν σήμερα από κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος, έχουν σχέση με το χαμένο μαλαισιανό αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ