Bsmark: «Σαρώνει» το πρώτο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Bsmark: «Σαρώνει» το πρώτο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 2.000 νέοι που αναζητούν δουλειά, αλλά και επαγγελματίες, έχουν δημιουργήσει προφίλ, στο Bsmark, μέσα στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Πρόκειται για το πρώτο Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο στην Ελλάδα, που στοχεύει στην αναζήτηση μιας καλύτερης επαγγελματικής προοπτικής, ειδικά στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που η ανεργία μαστίζει τη χώρα μας, ιδιαιτέρως στους νέους κάτω των 25 ετών που αγγίζει σχεδόν το 60%.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, κυρίως Έλληνες, έχουν ήδη εγγραφεί στο δίκτυο Bsmark.com προκειμένου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να βρουν θέσεις εργασίας, να προβάλουν τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν αγγελίες εργασίας. Εκτός από νέους ανθρώπους έχει καταφέρει να βοηθήσει και επαγγελματίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα- με εργαλεία εύχρηστα και λειτουργικά- να συνδέονται μεταξύ τους και να προωθούν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Ο χρήστης του Bsmark μπορεί να δημιουργήσει, εντελώς δωρεάν, προσωπικό προφίλ και να αναρτήσει το βιογραφικό του, να φτιάξει τη δική του ομάδα την οποία μπορεί να συνδέσει με blog, συζητήσεις και εκδηλώσεις, να ανταλλάξει συστάσεις, να δημιουργήσει εταιρική ιστοσελίδα με τη χρήση δικού του μοναδικού συνδέσμου (url), να οργανώσει άλμπουμ πολυμέσων και να τα κοινοποιήσει στα άλλα μέλη.

Μπορεί, επίσης, να δημοσιεύσει αγγελίες εργασίας, αλλά και να δει όλες τις αγγελίες των υπόλοιπων μελών, υποβάλλοντας, αν το επιθυμεί, on line τη δική του αίτηση για συνεργασία. Όλες οι δραστηριότητές του είναι αυτόματα συνδεδεμένες με το προσωπικό του προφίλ και αξιολογούνται ταυτόχρονα τόσο από τα άλλα μέλη όσο και από το σύστημα του δικτύου.

Το bsmark, που επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα της κοινωνικής δικτύωσης στο χώρο της επικοινωνίας, είναι υποψήφιο για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (Hellenic Awards) του 2014 από τον οργανισμό «The Hellenic Initiative».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ