Κάτι τρέχει με τη Malaysia Airlines -Αναγκαστική προσγείωση από Airbus στο Χονγκ Κονγκ - iefimerida.gr

Κάτι τρέχει με τη Malaysia Airlines -Αναγκαστική προσγείωση από Airbus στο Χονγκ Κονγκ

Κάτι τρέχει με τη Malaysia Airlines -Αναγκαστική προσγείωση από Airbus στο Χονγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαρκή συναγερμό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Malaysia Airlines. Αιτία δεν είναι μόνο η αγωνιώδης αναζήτηση του εξαφανισμένου Boeing, αλλά και τα απανωτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αεροσκάφη της.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα Airbus Α330-300 άλλαξε πορεία και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ, εξαιτίας προβλήματος σε γεννήτρια. Πυροσβέστες τέθηκαν σε επιφυλακή αναμένοντας την άφιξη του αεροσκάφους, αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως η πτήση MH066, από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό τη Σεούλ, άλλαξε πορεία όταν η βασική γεννήτρια παροχής ρεύματος σταμάτησε να λειτουργεί. Η βοηθητική μονάδα ισχύος κάλυψε το πρόβλημα, αλλά κρίθηκε σοφότερο να γίνει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με τη Malaysia Airlines, δεν προέκυψε πρόβλημα με κάποιον από τους 271 επιβάτες, πέρα από την ταλαιπωρία που υπέστησαν με την αλλαγή των ταξιδιωτικών πλάνων τους. Το περιστατικό έγινε μόλις τρία 24ωρα έπειτα από το θρίλερ με αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας, το οποίο δέχθηκε επίθεση από πουλιά που έσπασαν το παρμπρίζ κατά την προσγείωση στο Κατμαντού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ