To Ελεγκτικό Συνέδριο ξεμπλόκαρε την πώληση 28 ακινήτων του Δημοσίου -260 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κράτους - iefimerida.gr

To Ελεγκτικό Συνέδριο ξεμπλόκαρε την πώληση 28 ακινήτων του Δημοσίου -260 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πράσινο φως για να ξεκινήσει επένδυση 260 εκατ. ευρώ έδωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο, ανατρέποντας παλαιότερη απόφασή του για πώληση-μίσθωση 28 ακινήτων του Δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η πώληση και μίσθωση για 20 χρόνια 5 κτιρίων που ανήκουν στα υπουργεία Πολιτισμού, Εσωτερικών, Υγείας, Παιδείας και Δικαιοσύνης, 13 κτιρίων ΔΟΥ και πέντε κτιρίων που ανήκον στην ΕΛ.ΑΣ. .

Με την επίμαχη απόφαση ανατρέπεται προηγούμενη απόφαση του ίδιου δικαστηρίου που είχε διαπιστώσει πλημμελήματα στην εν λόγω σύμβαση, κρίνοντας πως η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ για μίσθωση-πώληση των 28 ακινήτων έχει επαρκή αιτιολογία και είναι προς όφελος των συμφερόντων του ελληνικού Δημοσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ