To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2 - iefimerida.gr

To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2

To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mazda είναι παραδοσιακά μια ιδιαίτερη εταιρεία με καλές ιδέες και έξυπνα concept, ενώ η συνολικά της παρουσία στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα φυσικά και δεν έχει τίποτα κοινό με την απουσία της –τα τελευταία χρόνια και μέχρι στιγμής τουλάχιστον- από την ελληνική αγορά.

Έτσι και καινούργια μοντέλα παρουσιάζει και ενδιαφέροντα πρωτότυπα, όπως το Hazumi, που αποτελεί τη δική της οπτική για ένα υπερ-μίνι, καθώς και την πρώτη ένδειξη για τον αντικαταστάτη του Mazda 2, που αναμένεται είτε το φθινόπωρο είτε του χρόνου μαζί με το MX-5.

Στο Hazumi η ιαπωνική εταιρεία ποντάρει στις σύγχρονες φόρμες και στη νεανική εικόνα, τόσο εκτός όσο και εντός, ενώ οι σχεδιαστικές επιρροές από τα 3 και 6 είναι εμφανείς. Κατά τα άλλα η Mazda θα δώσει και στην περίπτωση αυτή έμφαση στη μείωση του βάρους, μια τάση στην οποία άλλωστε είναι πρωτοπόρος, ενώ ένας από τους κινητήρες του νέου 2 θα είναι και ο ολοκαίνουργιος diesel με την επωνυμία 1.5 SkyActiv-D.

To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2 | iefimerida.gr 0
To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2 | iefimerida.gr 1
To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2 | iefimerida.gr 2
To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2 | iefimerida.gr 3
To Hazumi δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda 2 | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο χαρακτηριστικά Hazumi Mazda 2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ