Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες] - iefimerida.gr

Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες]

Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάπως έπρεπε να βρει τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα και να επισκιάσει την νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους με το τατουάζ στα χείλη. Ετσι ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε κάτι ακόμα πιο τρελό: «χτύπησε» ένα σχέδιο εν ώρα πτήσης στα 40.000 πόδια ύψος.

Οπως δημοσιεύει το ΤΜΖ ο Μπίμπερ έκανε το τατουάζ κατά τη διάρκεια της πτήσης του προς τον Καναδά, μόλις 5 ημέρες μετά την περιβόητη σύλληψη του στην παραλία του Μαϊάμι.

Το τατουάζ επιμελήθηκε ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης τατουάζ Bang Bang, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει «χτυπήσει» μεγάλες διασημότητες, όπως τη Ριάνα, την Κάτι Πέρι, αλλά ακόμη και την πρώην του Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεζ.

Ο Bang Bang δήλωσε στο ΤΜΖ ότι το τατουάζ έγινε στα 40.000 πόδια, πιθανότατα καταρρίπτωντας ρεκόρ για το τατουάζ σε υψηλότερο υψόμετρο και κατά τη διάρκεια φοβερών αναταραχών. Ο ίδιος μάλιστα το αποκάλεσε «το πιο δύσκολο τατουάζ που έχω κάνει ποτέ»

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στο να κάνει κανείς τατουάζ σε ένα αεροπλάνο, εφ 'όσον δεν διακινδυνεύεται η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

Οσον αφορά το λόγο που ο Μπίμπερ διάλεξε να κάνει αυτό το τατουάζ, ο Bang Bang αναφέρει ότι ο νεαρός τραγουδιστής, ανάρτησε ένα κείμενο αργότερα στο οποίο εξηγεί: «Η συγχώρεση είναι δύναμη. Συγχωροιύμε όπως ο Ιησούς πέθανε στο σταυρό για να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας.»

Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τατουάζ στα 40.000 πόδια έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ: Το «χτύπησε» εν πτήση [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ