Σοκ με την αυτοκτονία γνωστού μοντέλου: Επεσε στο κενό από τον 28ο όροφο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ με την αυτοκτονία γνωστού μοντέλου: Επεσε στο κενό από τον 28ο όροφο [εικόνες]

Σοκ με την αυτοκτονία γνωστού μοντέλου: Επεσε στο κενό από τον 28ο όροφο [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή του πανέμορφο μοντέλο και κόρη της ιδιοκτήτριας του ομίλου περιοδικών Mega.

Πρόκειται για την Ελένα Μπελμόντε, με καταγωγή από τις ΗΠΑ και τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 28χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με τον σύντροφό της στο διαμέρισμά της.

Οπως είπε στην αστυνομία ο αγαπημένος της, είχαν πιει αρκετά, και κάποια στιγμή η Μπελμόντε πήγε για ύπνο. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, δεν την βρήκε στο κρεβάτι και είδε το άψυχο σώμα της να κείτεται στον έβδομο όροφο του κτιρίου, πάνω στη μονάδα κλιματισμού.

Η κοπέλα είχε κάνει βουτιά θανάτου στο κενό από τον 28ο όροφο και βρήκε ακαριαίο θάνατο, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Η Ελένα ήταν απόφοιτη του Αμερικανοεβραϊκού κολεγίου Touro του Βερολίνου και η μητέρα της, Τζοάν Λορέν Μπελμόντε, εκδίδει τα lifestyle περιοδικά Mega, Life Style Asia και Travel and Meg.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκτονία μοντέλο Ελένα Μπελμόντε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ