Οχτώ συλλήψεις στην Καλαμάτα για κύκλωμα που πουλούσε προστασία -Πώς είχαν στήσει τη συμμορία - iefimerida.gr

Οχτώ συλλήψεις στην Καλαμάτα για κύκλωμα που πουλούσε προστασία -Πώς είχαν στήσει τη συμμορία

Επιχείρηση στην Καλαμάτα για κύκλωμα που πουλούσε προστασία -Εξι συλλήψεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε καταστηματάρχες στην Καλαμάτα εξάρθρωσε η αστυνομία. Στην επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής από τα ξημερώματα της Κυριακής έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα.


Οι συλληφθέντες, όλοι τους Ελληνες, φέρονται να έχουν εκβιάσει τους ιδιοκτήτες τουλάχιστον δέκα καταστημάτων της περιοχής, πουλώντας τους προστασία. Η «ταρίφα» τους ήταν 150-250 ευρώ την εβδομάδα, ενώ αρχηγός της συμμορίας φέρεται πως είναι ο Βασίλης Βαρελάς.

Πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό, που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη το Νοέμβριο του 2011, όταν είχε δώσει την εντολή για την εκτέλεση ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις δύο ετών γιου του.

Ο Βαρελάς βρίσκεται στις φυλακές Κέρκυρας και εκτιμάται πως από εκεί έδινε τις εντολές για τη δράση του κυκλώματος εκβιαστών στην Καλαμάτα.


Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ