Δημοσκόπηση Palmos Analysis: «Ντέρμπι» Σγουρού- Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: «Ντέρμπι» Σγουρού- Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: «Ντέρμπι» Σγουρού- Δούρου για την Περιφέρεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη μέχρι τέλους ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και την Ρένα Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής δείχνει νέα δημοσκόπηση. Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα σχεδόν πέντε μονάδων για τις ευρωκλογές στην Αττική.

Στη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs, στην πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Σγουρός προηγείται με 20,4%, με πολύ μικρή διαφορά από την Ρένα Δούρου (19%), ενώ ακολουθούν οι: Παύλος Χαϊκάλης (12,9%), Γιώργος Κουμουτσάκος (11,4%), Θανάσης Παφίλης (8,3%), Ηλίας Παναγιώταρος (5,8%), Αντώνης Γάκης (1,2%), Μαρία Γιαννακάκη (0,7%), Ακυρο/Λευκό (3,4%), Αποχή (5,5%), Αναποφάσιστοι (10,4%).

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, αν ο Γιάννης Σγουρός και η Ρένα Δούρου αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο, θα πέσουν μαζί στο... νήμα, καθώς τα ποσοστά που προκύπτουν σε αυτή την περίπτωση είναι: Σγουρός 34%, Δούρου 34%, Αναποφάσιστοι 12%, Ακυρο/Λευκό 11%, Αποχή 13%

Παράλληλα, η δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα 5,1% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου στην Αττικής, με το Ποτάμι στην τρίτη θέση και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να σημειώνουν σημαντική πτώση.

Αναλυτικά, η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές στην Αττική:

ΣΥΡΙΖΑ 20,4%
Νέα Δημοκρατία 15,3%
Ποτάμι 9,2%
Χρυσή Αυγή 6,6%
Ανεξάρτητοι Ελληνες 4,6%
ΚΚΕ 4,4%
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ κτλ) 3%
ΛΑΟΣ 1,3%
ΔΗΜΑΡ 1,2%
Οικολόγοι Πράσινοι 1%
Αλλο κόμμα 4,3%
Λευκό/Ακυρο 3,7%
Αναποφάσιστοι 18,9%
Αποχή 5,5%

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ