Οι λόγοι για... ευγνωμοσύνη προς τους γείτονες είναι πολλοί. Πίτσα, πάστα, αλλά όχι μόνο. Γιατί οι ιταλικές γεύσεις που έχουν μπει στην ελληνική κουζίνα δεν σταματούν εκεί. Η φοκάτσια είναι μία από αυτές τις νόστιμες «δανεικές» ιδέες που απολαμβάνει και ο δικός μας ουρανίσκος.
Αυτό το είδος ιταλικού επίπεδου ψωμιού έχει πολλά πρόσωπα. Πού όμως μπορεί να βρει κανείς την καλύτερη χειροποίητη φρέσκια φοκάτσια στην Αθήνα; Τα καταστήματα Focaccino θα μας βγάλουν «ασπροπρόσωπους». Φτιαγμένη με ελαιόλαδο και δενδρολίβανο, δεν υπάρχουν περιορισμοί για τη συνέχεια. Ο καθένας την «στολίζει» όπως επιθυμεί, χρησιμοποιώντας την είτε ως βάση πίτσας, είτε ως σάντουιτς.
Διαβάστε περισσότερα στο popaganda.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο