Τσίπρας: Σαμαράς και Βενιζέλος εξυπηρετούν τα συμφέροντα του καρτέλ γάλακτος - iefimerida.gr

Τσίπρας: Σαμαράς και Βενιζέλος εξυπηρετούν τα συμφέροντα του καρτέλ γάλακτος

Τσίπρας: Σαμαράς και Βενιζέλος εξυπηρετούν τα συμφέροντα του καρτέλ γάλακτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στα Γιάννενα, προχωρώντας σε νέο άνοιγμα προς τους βουλευτές προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καταψηφίζοντας επί της ουσίας τη συμφωνία με την Τρόικα.

«Νομίζω ότι πλέον κάθε βουλευτής και βουλευτίνα δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό. Είναι στιγμές που αυτό που μετράει είναι το καθήκον απέναντι στην κοινωνία, στο λαό, στην πατρίδα και όχι το μικροκομματικό συμφέρον», είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι «Εμείς, σε κάθε περίπτωση, θα καλωσορίσουμε κάθε διαφοροποίηση, προκειμένου να μην μπει οριστικά ταφόπλακα στην Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας».

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους,αφού δήλωσε ότι «Σήμερα, η κυβέρνηση γυρνάει τη χώρα στο 1911», τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η υπόθεση του γάλακτος είναι χαρακτηριστική. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Είναι ταγοί πολυεθνικών συμφερόντων, συμφερόντων των καρτέλ του γάλακτος στην Ευρώπη. Και, ταυτόχρονα, είναι και νεκροθάφτες της Ελλάδας της παραγωγής και της δημιουργίας».

«Της Ελλάδας που μπορεί να αγωνιστεί και μέσα από τη δική της παραγωγή για να κρατηθεί στα πόδια της με τις δικές της δυνάμεις» είπε, υπογραμμίζοντας τέλος ότι «Δεν υπάρχει πια καμιά αμφιβολία ότι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να διαλύσουν τον παραγωγικό ιστό και να ευνοήσουν ορισμένους μεταπράτες και εισαγωγείς, να ευνοήσουν πολυεθνικά συμφέροντα και στο χώρο του γάλακτος».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ