Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Κριοί μου, από σας ξεκινά ο νέος αστρολογικός χρόνος. Έτσι, λοιπόν, υποδεχθείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας, ο οποίος θα σας δώσει δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία και είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός. Θα συζητήσετε πολλά με αγαπημένα σας πρόσωπα, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά και θα σας δώσουν δύναμη και κουράγιο. Την Παρασκευή ένα οικονομικό θέμα σάς φορτίζει. Το Σάββατο είναι μια καλή μέρα, για να κάνετε μια εκδρομή ή να δείτε φίλους ή να οργανώσετε κάποια θέματα. Η Κυριακή είναι μια πολύ δυνατή, πολύ ζεστή μέρα, για να προωθήσετε την κοινωνική σας ζωή. Βεβαίως, σε θέματα εργασίας ή ακόμα σε θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να πρέπει ή εσείς να τα κρατήσετε μυστικά ή κάτι μυστικό να γίνεται για σας. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Απριλίου, αποκλείεται να μην έχετε κάποιες επαφές, οι οποίες είναι σημαντικές, με φίλους, με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ μπορεί και κάτι καινούργιο να παρουσιάζεται στη ζωή σας. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Απριλίου, να ξέρετε ότι παλιές υποθέσεις, που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή του συνεργάτες σας, έρχονται πάλι στο προσκήνιο, για να ολοκληρώσουν μια ένταση. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα, και αποφύγετε τυχόν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμη, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Ταύρος

Για σας, Ταύροι μου, η νέα θέση του Ήλιου δεν είναι ιδανική. Θα μπορούσα να πω ότι για έναν ολόκληρο μήνα, ενδεχομένως να έχετε αγωνία και άγχος για την οικογενειακή σας ζωή, η οποία είναι σημαντική. Η Αφροδίτη ευνοεί την παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Αποδεχθείτε προσκλήσεις, χωρίς βεβαίως να προκαλείτε. Αν είστε γεννημένοι 22-25 Απριλίου, αποκλείεται να μην έχετε κάποιες συζητήσεις, οι οποίες είναι ιδανικές και θα σας φέρουν κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Παρασκευή, εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να προσέχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να παρουσιαστούν απρόβλεπτες εντάσεις, οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου φαίνεται ότι θα πρέπει να υποδεχθείτε με χαρά οτιδήποτε έχει σχέση με νέα δεδομένα, έστω και αν νομίζετε ότι φεύγει κάτι από τη ζωή σας, αφού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να φέρνει κάποιες περίεργες καταστάσεις στον κοινωνικό ή επαγγελματικό τομέα για σας τους Διδύμους που είστε γεννημένοι 25-27 Μαΐου. Αντίθετα, θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή συναισθηματικές επαφές, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Ιουνίου. Ασχοληθείτε, ωστόσο, την Παρασκευή με την υγεία σας, αλλά το Σαββατοκύριακο με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Κάποια ιδέα που έχετε θα μπορούσε να υλοποιηθεί, αρκεί να είναι πραγματοποιήσιμη και να μην είναι ουτοπιστική. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι παίρνει έναν καλύτερο δρόμο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η νέα θέση του Ήλιου δείχνει ότι σε θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο θα πραγματοποιηθούν κάποια σχέδιά σας. Βεβαίως, θα πρέπει να είστε σε διαρκή επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό είτε είναι εδώ. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 24-26 Ιουνίου, θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Δώρα θα λάβετε από αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ γενικότερα παίρνετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Εξακολουθείτε να πιέζεστε σε οικογενειακά θέματα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Ιουλίου. Παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σάς φορτίζουν. Θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο, θα πρέπει να τα μελετήσετε σοβαρά, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου!.

Λέων

Πάρα πολύ σημαντικό είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για σας τους Λέοντες. Ο Ήλιος, ο δικός σας κυβερνήτης, περνά στον Κριό. Έτσι, τώρα γίνεστε πιο δυνατοί, πιο ζωηροί θα μπορούσα να πω. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 23-25 Ιουλίου θα έχετε μια πολύ ευχάριστη νότα, με επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό, με νέα σχέδια, τα οποία πραγματοποιούνται. Βεβαίως, εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή γύρω στις 15-16 Αυγούστου, θα σας φορτίσουν την Παρασκευή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, οι οποίες έρχονται στο προσκήνιο. Ωστόσο, η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δράσετε για ένα οικονομικό σας θέμα. Όμως, βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι καλά. Εάν έχετε έστω και μια υποψία ότι μπορεί να σας εξαπατήσουν ή να μην είναι ακριβώς όπως τα θέλετε τα πράγματα, καλύτερα είναι να μην το κάνετε. Δηλαδή, ή ένα όνειρό σας πραγματοποιείται ή θα μπορούσε να συμβαίνει μια εξαπάτηση. Ατελείωτες μετακινήσεις σάς φορτίζουν.

Παρθένος

Ένα περίεργο τριήμερο είναι αυτό για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 28-29 Αυγούστου. Ή θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές ή μπορεί να υπάρχει μια εξαπάτηση, ένα λάθος, το οποίο μπορεί να έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, και το γεγονός αυτό να φορτίσει λίγο την ατμόσφαιρα. Στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν εξελίξεις. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Κάποιοι φίλοι σάς συμπαραστέκονται. Θέματα της εργασίας ή της υγείας σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η νέα θέση του Ήλιου απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να δείχνει ότι έρχεστε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ευχάριστες μέρες θα είναι αυτές για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου, αφού οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Η νέα θέση του Ερμή μπορεί να φέρνει ασάφεια ή καινούργια πράγματα στον χώρο της εργασίας σας. Την Παρασκευή προσέχετε τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αυτόν τον καιρό κάνετε αρκετά έξοδα για το σπίτι ή την οικογένειά σας γενικότερα, και αυτό μπορεί να σας απασχολεί άμεσα, ειδικά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 -6 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία η δουλειά σας θα είναι σημαντική. Ακόμα και ένα θέμα υγείας μπορεί να προκύψει για σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Γενικά κάνετε ευχάριστα έξοδα για την οικογένειά σας, έξοδα τα οποία θα ευχαριστήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδανικές μέρες ζείτε εσείς που είστε γεννημένοι 26-28 Οκτωβρίου, με συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες, οι οποίες είναι σημαντικές. Από αγαπημένα σας πρόσωπα θα λάβετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Προσέχετε τα παιδιά και τι ακριβώς σας λένε. Για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή γύρω στις 15 Νοεμβρίου, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα, για να πάρετε αποφάσεις, ή να οριοθετήσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης

Η νέα θέση του Ήλιου είναι ιδανική για σας τους Τοξότες που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Μηνύματα ειδήσεις, τηλεφωνήματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη, το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να ασχοληθείτε με την πολύ προσωπική σας ζωή, η οποία θα είναι πολύ σημαντική και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια αρχή, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-5 Δεκεμβρίου. Είναι μια καλή περίοδος αυτή, η οποία δείχνει ευχάριστα γεγονότα. Ωστόσο, οικογενειακές καταστάσεις φορτίζουν εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου.

Αιγόκερως

Η νέα θέση του Ήλιου θα φέρει εσάς τους Αιγόκερους πιο κοντά σε οικογενειακά σας θέματα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για σας τώρα. Οτιδήποτε έχει σχέση με την προσωπική σας ζωή θα μπορούσε να σημαίνει πολλά για σας. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αλλά αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο, οι συναντήσεις σας πραγματικά παίρνουν φωτιά αυτόν τον καιρό. Έρχεστε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να προκύψει μια σχέση ή μια συνεργασία, η οποία θα είναι πολύ σημαντική. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή γύρω στις 13 Ιανουαρίου, καλό είναι να προσέχετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να μην πηγαίνουν όπως ακριβώς θέλετε εσείς.

Υδροχόος

Την Παρασκευή αποφύγετε εσείς οι Υδροχόοι να κάνετε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέχετε την υγεία σας και ελάτε πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντίθετα, το Σάββατο και την Κυριακή οι φίλοι είναι κοντά σας. Η Αφροδίτη σάς κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Φεβρουαρίου. Η νέα θέση του Ήλιου θα σας φέρει πιο κοντά σε συγγενείς ή φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας. Προς το παρόν αυτό το βλέπετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιανουαρίου, όμως ολόκληρος ο μήνας αυτός έχει να σας πει πολλά.

Ιχθείς

Η Παρασκευή είναι μια μέρα κατά την οποία εσείς οι Ιχθύες μπορείτε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 14 Μαρτίου. Ενώ, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ένα όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιείται. Προσέξτε μόνο γιατί μπορεί να είναι και απατηλό. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τα βήματα που θα κάνετε. Το Σάββατο και την Κυριακή η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, μπορεί να σας δώσει πολλά. Ακόμη, πρέπει να προσέχετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορεί να σας έχουν ανάγκη.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ