Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Κριοί μου, Χρόνια Πολλά! Ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο. Γίνεστε πιο δυναμικοί, πιο ανανεωμένοι, πιο χαρούμενοι, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Φίλοι είναι κοντά σας και σας βοηθούν, ενώ έχετε νέα δεδομένα, τα οποία είναι σημαντικότατα. Εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Απριλίου έχετε την εύνοια αγαπημένων σας προσώπων. Μην δίνετε όμως αφορμές για σχόλια, ενδεχομένως να υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορούσαν να σας σχολιάσουν, να σχολιάσουν γενικότερα τη ζωή σας, ιδιαίτερα αν προέρχονται από πρόσωπα του συγγενικού ή εργασιακού σας περιβάλλοντος. Ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε σήμερα, με λίγη πίεση, να επιλυθεί.

Ταύρος

Η νέα θέση του Ήλιου για σας τους Ταύρους μπορεί να φέρνει άγχος σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικογενειακά ή την ακίνητη περιουσία σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη. Η Αφροδίτη ευνοεί τις κοινωνικές σας επαφές, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις αρχές Μαΐου, ενώ σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Προσέχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή απομακρύνσεις, χωρίς πραγματικά να τις θέλετε. Οι φίλοι είναι πολύ κοντά σας. Εσείς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο θα έχετε επαφές, οι οποίες είναι σημαντικές, και θα μάθετε πολλές σημαντικές πληροφορίες.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η νέα θέση του Ήλιου είναι ιδανική, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής ευνοεί τις επαγγελματικές επαφές, αλλά υπάρχει μια ασάφεια, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τον Μάιο. Προσέχετε μην κάνετε λάθη και προφυλαχθείτε από παρεξηγήσεις. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο μπορείτε να κάνετε προγράμματα, να δείτε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με την υγεία σας ή γενικότερα με την εργασία σας. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολεί.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους υπάρχουν ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αλλά έχετε και μια επαγγελματική έννοια γενικότερα. Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα, για να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και να συζητήσετε μαζί τους. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε εσείς των τελευταίων ημερών του Καρκίνου, γιατί εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση ή σας απασχολούν θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Η συναισθηματική σας ζωή περνάει από διάφορες φάσεις, ενώ σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).

Λέων

Εάν είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του Λέοντα, η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σάς κάνει να νοιώθετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να συζητήσετε, να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Ένα οικονομικό θέμα, που σας απασχολεί, φαίνεται ότι παίρνει ένα νέο δρόμο. Σήμερα η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για σας.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι συζητάτε θέματα τα οποία έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά φαίνεται να υπάρχει μια ασάφεια ή μια παρεξήγηση γενικότερα για αυτά. Η Σελήνη, που βρίσκεται στον Σκορπιό, σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο χώρο της εργασίας σας θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γοητεύονται από σας ή σας βοηθούν γενικότερα, ενώ ένα οικονομικό θέμα θα αρχίσει να σας απασχολεί.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς είναι μια ευχάριστη περίοδος. Θα δείτε φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, ενώ η νέα θέση του Ήλιου θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν σε αυτό. Σήμερα η Σελήνη σάς φέρνει πιο κοντά σε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο βρίσκει λύσεις. Οι συναισθηματικές επαφές ευνοούνται, ενώ θα σας ευνοήσει μια νέα ιδέα για την δουλειά σας.

Σκορπιός

Πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στις προσωπικές σας υποθέσεις φέρνει εσάς τους Σκορπιούς σήμερα η Σελήνη, που κινείται στο δικό σας ζώδιο. Η οικογένειά σας είναι το κύριο μέλημα σας και μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα για αυτήν. Σε συναισθηματικό επίπεδο ευνοείστε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η νέα θέση του Ήλιου θα φωτίσει θέματα της εργασίας σας, τα οποία ίσως να μην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά αυτόν τον καιρό. Νέα σχέδια για τον χώρο της εργασίας σας δεν ευνοούνται τώρα. Περιμένετε λίγο και θα βρεθεί μια καταλληλότερη περίοδος, για να τα προωθήσετε.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες έρχονται στο προσκήνιο οικογενειακές σας υποθέσεις. Εσείς που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας θα έχετε μια επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας λόγω ενός οικονομικού θέματος που σας απασχολεί, μιας και φίλοι ή συγγενείς μπορεί να σας βοηθήσουν την περίοδο αυτή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο.

Αιγόκερως

Η νέα θέση του Ήλιου στον Κριό βοηθά τα οικογενειακά σας θέματα. Εσείς οι Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, ενώ μπορεί να προωθηθεί και ένα οικονομικό σας θέμα. Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν.

Υδροχόος

Η επαγγελματική σας ζωή και οι κοινωνικές επαφές σήμερα ευνοούνται. Ευνοείστε εσείς οι Υδροχόοι που είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Προσέχετε μην κάνετε κάποια λάθη σε κάποια οικονομικά θέματα. Η νέα θέση του Ήλιου βοηθά, ώστε να έρθουν κοντά σας συγγενείς και φίλοι. Αν είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, σίγουρα έχετε συναντήσεις, ενώ οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών μπορεί να αναβάλετε κάποια σχέδιά σας ή κάποια ταξίδια, τα οποία θα είναι σημαντικά.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να προγραμματίσετε ταξίδια. Αν είστε σπουδαστές μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Σας απασχολούν συναισθηματικές επαφές, ίσως λόγω οικονομικών ή άλλων θεμάτων, ενώ οι μυστικές επαφές ευνοούνται. Η νέα θέση του Ήλιου στον Κριό θα φωτίσει τα οικονομικά σας θέματα για έναν μήνα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ