Δεν βλέπει λόγο για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, πριν από τις Ευρωεκλογές ο Βενιζέλος - iefimerida.gr

Δεν βλέπει λόγο για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, πριν από τις Ευρωεκλογές ο Βενιζέλος

Δεν βλέπει λόγο για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές πριν από τις Ευρωεκλογές ο Βεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος δεν βλέπει, σε αντίθεση με άλλα κυβερνητικά στελέχη, έξοδο της Ελλάδας στις αγορές πριν από τις Ευρωεκλογές.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κύριος Βενιζέλος υποστήριξε ότι δεν βλέπει το λόγο να απευθυνθεί η Ελλάδα στις διεθνείς χρηματαγορές, πριν από την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, προσθέτοντας ότι η έξοδος στις αγορές θα κριθεί από τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τόνισε, και με αφορμή τη συμφωνία με την τρόικα, ότι το θέμα που κρίνεται στις ευρωεκλογές είναι «να μην χαθούν όσα με τόσο κόπο πετύχαμε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις δημοσκοπήσεις, παρατήρησε ότι «αυτές είναι κακές για το πολιτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ».

Ως προς τη νέα αναπτυξιακή πολιτική που εξήγγειλε ο Ματέο Ρέντσι, ο κ.Βενιζέλος ευχήθηκε να πετύχει τονίζοντας ότι ο ίδιος «θέλει να δει να πετυχαίνουν όλες οι μη κλασικές προσεγγίσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Βενιζέλος αγορές έξοδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ