Πολύτεκνη μητέρα φορά το σορτσάκι της και τρέχει με το καροτσάκι στους δρόμους της Βρετανίας, για να χάσει κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Πολύτεκνη μητέρα φορά το σορτσάκι της και τρέχει με το καροτσάκι στους δρόμους της Βρετανίας, για να χάσει κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μητέρα με τρία παιδιά βρήκε έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Με το να κάνει τζόκινγκ καθημερινά τσουλώντας, μάλιστα, το καροτσάκι έχοντας για παρέα τα δυο νεότερα παιδιά της.

Η 30χρονη Marcela Gracova από το Brampton της Αγγλίας, ήθελε με κάποιο τρόπο να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά, χωρίς ωστόσο να στερείται την παρουσία των παιδιών της.

Η λύση ήρθε φυσιολογικά: τα παιδιά της θα τη συνόδευαν στη γυμναστική, χωρίς ωστόσο να έπρεπε να δεινοπαθούν μαζί της. Ετσι, κάθε πρωί οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν τη «σούπερ μαμά», όπως την αποκαλούν, να διανύει μια αρκετά μεγάλη απόσταση με την αθλητική της σέξι, ομολογουμένως περιβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εγκυμοσύνη Βρετανία μητέρα καροτσάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ