Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ζητήσει από τους πολίτες να υποδείξουν υποψήφιους ευρωβουλευτές - iefimerida.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ζητήσει από τους πολίτες να υποδείξουν υποψήφιους ευρωβουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αιφνιδιάζει το πολιτικό σύστημα με τις επιλογές του, φαίνεται ότι είναι ο στόχος του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς η επόμενη κίνησή του είναι να ζητήσει από τους πολίτες να εισηγηθούν εκείνοι, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του «Ποταμιού».

Ηδη, μάλιστα, ετοιμάζεται ηλεκτρονική φόρμα, στην οποία ο καθένας θα μπορεί να επιχειρηματολογήσει για την πρότασή του, ενώ θα απαγορεύεται σε κάποιον να αυτοπροταθεί.

Παράλληλα, σήμερα ο κ. Θεοδωράκης θα γνωστοποιήσει και μία ακόμη ασυνήθη επιλογή του. Θα προσκαλέσει στο potami.gr τους δυνάμει ψηφοφόρους του, όχι μόνο να γίνουν μέλη του κόμματος (με δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα), αλλά να δηλώσουν τον τομέα δράσης τους, προκειμένου να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των θέσεων του κόμματος. Με απλά λόγια, θα παραδεχθεί εμπράκτως ότι θα ήταν αφύσικο για ένα νεοσύστατο κόμμα να έχει ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα προβλήματα και θα ζητήσει από τους πολίτες να συνδιαμορφώσουν τις μελλοντικές προγραμματικές δεσμεύσεις του.

Οι επιτελείς του «Ποταμιού» έχουν ήδη καταλήξει και σε 9 τομείς στους οποίους ο καθένας θα μπορεί εθελοντικά να προσφέρει τις γνώσεις του και τις προτάσεις του. Είναι οι: Oικονομίας - Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκής Ενωσης - Διεθνών Σχέσεων, Κοινωνικού Κράτους - Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημόσιας Διοίκησης - Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαίδευσης - Πολιτισμού, Υγείας - Ασφάλισης, Θεσμών - Δικαιοσύνης, Περιβάλλοντος, και Οργάνωσης - Πολιτικού Σχεδιασμού.

Περιοδείες σε Ήπειρο και Πελοππόννησο

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από την ερχόμενη Τετάρτη 26 του μηνός μέχρι και την Παρασκευή 28 θα υπάρξει περιοδεία στην Ήπειρο, η οποία θα ακολουθήσει το μοντέλο της Κρήτης. Ανοιχτός διάλογος, πόρτα πόρτα, πολλές χειραψίες. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ