Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία -Στο «Θέατρο των ονείρων» για την πρόκριση - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία -Στο «Θέατρο των ονείρων» για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία -Στο «Θέατρο των ονείρων» για την πρόκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιμένουν αυτή τη στιγμή τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Επειτα από την εμβληματική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο « Γ. Καραϊσκάκης», οι παίκτες του Ολυμπιακού περίμεναν την ρεβάνς. Απόψε έχουν ραντεβού με την ιστορία, στο «Θέατρο των ονείρων» διεκδικώντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Την ώρα που θα μπουν στο Ολντ Τράφορντ (21.45 Δημόσια Τηλεόραση, Novasports 1), οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτούν στα μάτια τους «κόκκινους διαβόλους» μετά από εκείνη τη νίκη με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι πριν από τρεις εβδομάδες.

Από τότε, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε και τυπικά την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο, με τελευταίο «χτύπημα» τη συντριβή της από τη Λίβερπουλ με 3-0, μέσα στην έδρα της μάλιστα.

Το έργο του Μίτσελ και των παικτών του βέβαια δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Μάντσεστερ αλλά και ο Ντέιβιντ Μόγιες -την απόλυση του οποίου απαιτούν ολοένα και περισσότεροι οπαδοί της ομάδας- έχουν κάτι να αποδείξουν. Στην προϊστορία των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με αγγλική ομάδα εκτός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο ήττες, κάτι που φιλοδοξούν να αλλάξουν απόψε. Άλλωστε και η νίκη του πρώτου παιχνιδιού ήταν... ιστορικής αξίας, αφού ήταν η πρώτη της ομάδας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ