Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Μαρτίου

Τα ζώδια της Κυριακής 16 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας Κριοί μου, ευνοούνται οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε και ένα οικογενειακό σας θέμα, το οποίο έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας. Επίσης, αν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έχουν κάποια θέματα, μπορείτε να τα ρυθμίσετε, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Οι φίλοι είναι πολύ κοντά σας, αν είστε γεννημένοι στις αρχές Απριλίου, και μπορεί να σας βοηθήσουν και στις σχέσεις σας αλλά και σε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο σας απασχολεί. Το πρωί προσέχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μπορεί να υπάρχει ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

ια σας Ταύροι μου, η κοινωνική ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από γνωριμίες που μπορεί να κάνετε, χωρίς όμως να δίνετε αφορμές για σχόλια. Το πρωί ασχοληθείτε με την υγεία σας ή γενικότερα με την εργασία σας, ενώ μετά το μεσημέρι μπορεί να κάνετε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, έστω και μετά από κάποιες διαφωνίες. Εσείς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο μπορείτε να περιμένετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, ενώ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτι πολύ σημαντικό για σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές Μαΐου, ένα σχέδιό σας μπορεί αυτή τη στιγμή να ανακόπτεται, ενώ αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί είτε να δημιουργεί κάποια απόσταση, είτε να τονίζει κάποια ερωτηματικά τα οποία υπάρχουν.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί εσείς οι Δίδυμοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σας σχέδιο, ακόμα και με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μετά το μεσημέρι ο τομέας της εργασίας ή της υγείας σας θα είναι πολύ σημαντικός για σας. Αποφύγετε λάθη και παρεξηγήσεις που μπορεί να γίνουν, αν είστε γεννημένοι τον Μάιο. Όμως, αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουνίου, η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις. Πολλοί θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα από το εξωτερικό. Γενικά αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία η κοινωνική σας ζωή θα προωθηθεί έντονα.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, μέχρι το μεσημέρι έρχονται πάλι στο προσκήνιο για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας τα θέματα που απασχολούν την οικογένειά σας, αλλά και μετακομίσεις, μετακινήσεις, επισκευές. Μετά το μεσημέρι, εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή τον Ιούνιο, θα έχετε μια ευχάριστη νότα, ενώ θα έχετε και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε σπουδαστές, μπορεί να έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες. Οτιδήποτε έχει σχέση με την προσωπική σας ζωή ευνοείται. Ακόμη, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη την ημέρα σας. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, η οποία αλλιώς εξελισσόταν και αλλιώς θα διαμορφωθεί τώρα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Λέων

Μέχρι σήμερα το πρωί εσάς τους Λέοντες σας απασχολεί οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή. Μετά το μεσημέρι ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο και επιλύονται ακόμα και οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Είτε θα βοηθήσετε την οικογένειά σας με κάποια χρήματα είτε η οικογένειά σας θα βοηθήσει τα οικονομικά σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους βελτιώνονται. Από μεθαύριο εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από πρόσωπα κύρους. Γενικότερα, προσέχετε κατά την διάρκεια των μετακινήσεών σας και προσέχετε πώς χειρίζεστε τον λόγο.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Στον χώρο της δουλειάς σας θα έχετε νέα δεδομένα, τα οποία είναι σημαντικότατα. Παλιές υποθέσεις οικονομικών, που ίσως έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, έρχονται πάλι στο προσκήνιο, ενώ φίλοι είναι κοντά σας. Βέβαια, θα πρέπει να προσέχετε, γιατί πολλές φορές οι φιλίες μπορεί να διακόπτονται κατά έναν περίεργο τρόπο αυτόν τον καιρό. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας έχουν ανάγκη, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως πολλοί μπορεί να απογοητευτείτε από συγγενείς ή φίλους σας.

Ζυγός

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας και θα επηρεάζει με ένταση μόνο εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες Ζυγού. Μετά το μεσημέρι, ένα οικονομικό και εργασιακό θέμα φαίνεται ότι παίρνει μια νέα τροπή, η οποία είναι πολύ σημαντική και η οποία μπορεί να αποδώσει. Αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, έχετε επαφές, συζητήσεις, ευκαιρίες, οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές και μπορούν να σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Προσέχετε πάρα πολύ τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας τομέα. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε πολλά από την ζωή σας, αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου, αφού τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μια απρόοπτη τροπή από την μια στιγμή στην άλλη. Προωθήστε ένα οικονομικό σας θέμα, που ίσως να έχει και νομικό ή διαδικαστικό χαρακτήρα.

Σκορπιός

Μέχρι το μεσημέρι εσείς οι Σκορπιοί μπορεί να έχετε κάποιες αγωνίες. Μετά το μεσημέρι, όμως, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σας ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένειά σας φαίνεται ότι μπαίνει σε έναν ρυθμό, ο οποίος είναι αποδοτικός. Ένα σχέδιο που έχετε για νομικά, διαδικαστικά θέματα δεν φαίνεται να παίρνει τον δρόμο που εσείς θέλετε, αφού μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές. Ο χώρος της δουλειάς σας θα σας απασχολήσει τις επόμενες μέρες.

Τοξότης

H Σελήνη στο Λέοντα σας ανοίγει νέους δρόμους και σάς δείχνει υποχρεώσεις που έχετε και στον κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περίγυρο αλλά και στην οικογένειά σας. Ορισμένες οικογενειακές σας καταστάσεις ενδεχομένως να δυσκολεύονται λόγω οικονομικών θεμάτων. Όμως κάποιοι συγγενείς ή φίλοι θα σας βοηθήσουν, ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου. Με την συμπαράστασή τους θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τις δυσκολίες. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα δείτε φιλικά ή αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να έχουν κάποιους προβληματισμούς, αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει. Έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία είναι σημαντικότατα. Θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, ενώ οι φίλοι σας σας βοηθούν. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες, αν είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου. Μια σχέση σας μπορεί να ανακόπτεται ή ένα οικογενειακό σας θέμα να σας απασχολεί ιδιαίτερα. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών συνεχίστε να προσέχετε τα επαγγελματικά σας θέματα, τα οποία είναι σημαντικά.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους ευνοείται ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα σας, το οποίο μπορεί να έχει και οικονομικές επιπτώσεις. Αν είστε γεννημένοι αρχές Φεβρουαρίου, η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ενώ κάποια ταξίδια ή κάποια σχέδιά σας ευνοούνται. Μην αφήνετε φίλους να παρεμβαίνουν στη δουλειά σας. Προσέχετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα γενικότερα. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών καλό είναι να προσέχετε και την υγεία σας αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.

Ιχθείς

Οτιδήποτε έχει σχέση με τα συναισθηματικά σας φαίνεται να ευνοείται, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες των Ιχθύων. Έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, οι συζητήσεις ευνοούνται, ενώ έρχονται τώρα στο προσκήνιο οικογενειακά σας θέματα που καθυστερούσαν. Βοηθήστε ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, αλλά προσπαθήστε να διατηρείτε τις σχέσεις σας ζωντανές. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ