Τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου - iefimerida.gr

Τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου

Τετ α τετ Σαμαρά Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13:00 θα έχουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα σε αυτή τη φάση και ενόψει της προώθησης προς ψήφιση από τη Βουλή, των εφαρμοστικών νόμων της συμφωνίας.

Να σημειωθεί ότι επιστρέφοντας, χθες, από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε ημίωρη συνάντηση, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ταξίδεψε στη βελγική πρωτεύουσα όπου θα συμμετάσχει, σήμερα, σε συζητήσεις για τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης Τραπεζών.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησαν τις εξελίξεις και την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ενώ σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Βενιζέλος ήταν σε διαρκή και ανοιχτή γραμμή με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ