Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν θα είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν θα είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν εξαρτάται από την ίδια, αν θα είναι υποψήφια Επίτροπος για την Ε.Ε.


Επίσης, η κ. Μπακογιάννη άσκησε σφοδρή κριτική για τη φορολογική πολιτική, απευθύνοντας κάλεσμα στο Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, να προτείνει εξάμηνη αναστολή του φόρου υπεραξίας, «έτσι ώστε να απελευθερωθεί η αγορά και να μπορούν οι πολίτες να πουλήσουν και να πληρώσουν τα χρέη τους», τονίζοντας ότι εδώ και τρεις μήνες δεν έχει γίνει καμία μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων.
Μεταξύ άλλων, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι από την πληροφόρηση που έχει από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να δεχθεί απολύσεις για το 2015, υπογραμμίζοντας, ωστόσο ότι η κινητικότητα πρέπει να υπάρξει στο δημόσιο.
Η κ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ