Οι χορευτικές κινήσεις των ανδρών που «λιώνουν» τις γυναίκες [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι χορευτικές κινήσεις των ανδρών που «λιώνουν» τις γυναίκες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ακριβείς χορευτικές κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας άνδρας αν θέλει να εντυπωσιάσει μια γυναίκα πουρουσιάζουν σε ένα βίντεο το οποίο δημιουργήθηκε κατόπιν σχετικής έρευνας Βρετανοί επιστήμονες.

Σύμφωνα με τους εν λόγω ερευνητές αν κάποιος άνδρας θέλει να έχει ελπίδες για ένα ραντεβού με μια γυναίκα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να λάβει θετική απάντηση αν, ενώ χορεύει, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις κινήσεις του λαιμού του και του δεξιού γονάτου του. Μάλιστα, αν κατόρθωνε να συντονίσει σωστά τις κινήσεις μεταξύ λαιμού, κορμού, αριστερού ώμου και δεξιού γονάτου θα πρέπει να θεωρεί ότι έχε το ραντεβού στο τσεπάκι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας αυτές οι χορευτικές κινήσεις δίνουν την εικόνα ενός υγιούς και δυνατού άνδρα κάνοντάς τον ελκυστικό στο σύνολό του.

Οι χορευτικές κινήσεις των ανδρών που «λιώνουν» τις γυναίκες [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα χορός άνδας χορευτική κίνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ