Βαριοπούλες, γκλομπ και αυτοσχέδια ρόπαλα γεμάτα καρφιά -Τα φονικά όπλα των διαδηλωτών της Ουκρανίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Βαριοπούλες, γκλομπ και αυτοσχέδια ρόπαλα γεμάτα καρφιά -Τα φονικά όπλα των διαδηλωτών της Ουκρανίας [εικόνες]

Βαριοπούλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του Tom Jamieson από την Ουκρανία. Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε της ημέρες των επεισοδίων στην καρδιά των μαχών στους δρόμους του Κιέβου. Ο φακός του κατέγραψε όλη τη βαρβαρότητα και τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν τις ημέρες των ταραχών στην Ουκρανία, ωστόσο την προσοχή και το ενδιαφέρον του φωτογράφου κέντρισαν τα όπλα που χρησιμοποιούσαν οι διαδηλωτές. Τα αυτοσχέδια όπλα με τα οποία έκαναν επιθέσεις κατά των οπλισμένων αστυνομικών και των υπέρμαχων του Γιανουκόβιτς.

Βαριοπούλες,αυτοσχέδια γκλομπ, ρόπαλα και ραβδιά εξοπλισμένα με καρφιά και άλλα φονικά αντικείμενα, ήταν μερικά από τα όπλα που κράδαιναν στα χέρια τους οι διαδηλωτές, οι οποίοι δήλωναν έτοιμοι για όλα. Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται πως τα αυτοσχέδια όπλα δεν δημιουργήθηκαν για να προστατέψουν τους κατόχους τους, αλλά ακόμα και για να σκοτώσουν. Ολα αυτά καταδεικνύουν την κατάσταση που επικρατούσε στην Ουκρανία.

Βαριοπούλες, γκλομπ και αυτοσχέδια ρόπαλα γεμάτα καρφιά -Τα φονικά όπλα των διαδηλωτών της Ουκρανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ