Χαμένο Boeing: Ολα δείχνουν αεροπειρατεία -Ποια είναι τα 634 πιθανά σημεία προσγείωσης [εικόνα] - iefimerida.gr

Χαμένο Boeing: Ολα δείχνουν αεροπειρατεία -Ποια είναι τα 634 πιθανά σημεία προσγείωσης [εικόνα]

Χαμένο Boeing: Ολα δείχνουν αεροπειρατεία -Ποια είναι τα 634 πιθανά σημεία προσγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σενάριο της αεροπειρατείας φαίνεται πως κερδίζει το μεγαλύτερο έδαφος αναφορικά με την τύχη του εξαφανισμένου Boeing 777 της Malaysian Airlines, το οποίο μετέφερε 239 επιβάτες.Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά ύποπτο το γεγονός ότι τα ίχνη του αεροπλάνου χάθηκαν ακριβώς τη στιγμή που αυτό έφευγε από τον εναέριο χώρο της Μαλαισίας και έμπαινε σε εκείνον του Βιετνάμ.

Για το λόγο αυτό οι έρευνες στρέφονται προς το προσωπικό του μοιραίου Boeing και κυρίως τον πιλότο για τον οποίο υπήρχαν σήμερα δημοσιεύματα που τον φέρουν να είναι έντονα πολιτικοποιημένος και οπαδός ενός φυλακισμένου ηγέτη της αντιπολίτευσης.
Ωστόσο, ένα τόσο μεγάλο αεροσκάφος, εφόσον, δεν έχει συντριβεί, θα μπορούσε να προσγειωθεί μόνο σε μεγάλο αεροδιάδρομος ειδικά διαμορφωμένο για τέτοια μέσα.

Συντελεστές του δικτύου WNYC μάζεψαν τα δεδομένα από όλους τους αεροδιαδρόμους που βρίσκονται στην περιοχή και θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως μέρη προσγείωσης του Boeing και έφτιαξαν τον ακόλουθο χάρτη, ο οποίος απαρτίζεται από 634 πιθανούς προορισμούς.

Χαμένο Boeing: Ολα δείχνουν αεροπειρατεία -Ποια είναι τα 634 πιθανά σημεία προσγείωσης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ