H Tesla προγραμματίζει ηλεκτρικό με περίπου 20.000 ευρώ - iefimerida.gr

H Tesla προγραμματίζει ηλεκτρικό με περίπου 20.000 ευρώ

H Tesla προγραμματίζει ηλεκτρικό με περίπου 20.000 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δύο χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που εμποδίζουν την καθιέρωσή τους είναι το αυξημένο κόστος και η περιορισμένη αυτονομία τους. Και στα δύο η Tesla φιλοδοξεί να δώσει λύση στο άμεσο μέλλον, παρουσιάζοντας ένας καινούργιο μοντέλο –η πρεμιέρα του προσδιορίζεται για το 2015- το Model E. Αυτό θα είναι περίπου 20% πιο μικρό σε σχέση με το Model S και η τιμή του θα ξεκινά λίγο πάνω από τις 20.000 ευρώ.

Για να προκύψει αυτή η πραγματικά χαμηλή για ηλεκτρικό τιμή αγοράς η Tesla φιλοδοξεί να συμπιέσει το κόστος των συσσωρευτών και προκειμένου να πετύχει κάτι τέτοιο σχεδιάζει την ανέγερση ενός τεράστιου εργοστασίου κατασκευής τους.

Όσο για την αυτονομία του αναμενόμενου Model E γίνεται λόγος για 330 χιλιόμετρα (200 μίλια δηλαδή) που ναι μεν δεν ακούγονται πολλά αλλά στην πράξη είναι σε μια απευθείας σύγκριση με τα νυν δεδομένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρώ ηλεκτρικό Tesla
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ