«Τσάκωσαν» σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών -Εκρυβαν σε αποθήκη 500 κιλά κάνναβης - iefimerida.gr

«Τσάκωσαν» σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών -Εκρυβαν σε αποθήκη 500 κιλά κάνναβης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν στο χωριό Εξαμίλια της Κορινθίας πέντε άτομα, τρεις Ελληνες και δύο Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς.Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν σε ειδικά κατασκευασμένο χώρο αποθήκης 458 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, την αποθήκη είχε νοικιάσει ένας από τους δύο Αλβανούς, ο οποίος διαμένει στο Αργος, με σκοπό να κρύψει τα ναρκωτικά που επρόκειτο να παραλάβει.
Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη έφτασαν οι τρεις Ελληνες, τεχνίτες από τη Λάρισα, οι οποίοι κατασκεύασαν ένα διπλό πάτωμα στην αποθήκη.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν όμως, επενέβησαν και τους συνέλαβαν.Την Πέμπτη, ο δεύτερος Αλβανός, μετέφερε με ένα κλειστό φορτηγάκι τύπου "βαν" τα δέματα με τα 458 κιλά κάνναβης από τη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής στα Εξαμίλια, όπου τα έκρυψαν στο διπλό πάτωμα και τα κάλυψαν με πάπρικα για να μην μπορούν να τα μυρίσουν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Και οι πέντε οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου θα απολογηθούν την Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά κάνναβη συλλήψεις σπείρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ