Η μιζέρια ενός «Εξολοθρευτή»: Ο Σβαρτζενέγκερ πάνω σε τανκ «απειλεί» να του δώσουν λεφτά για φιλανθρωπία[βίντεο] - iefimerida.gr

Η μιζέρια ενός «Εξολοθρευτή»: Ο Σβαρτζενέγκερ πάνω σε τανκ «απειλεί» να του δώσουν λεφτά για φιλανθρωπία[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κάθε πιθανό τρόπο προσπαθεί να παραμείνει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ο πάλαι ποτέ κραταιός σταρ, Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ο οποίος λάνσαρε το νέο του κλιπ για να πείσει τους Αμερικανούς να του δώσουν χρήματα.Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, αφού χρεοκόπησε την πολιτεία, τώρα καβάλα σε ένα τάνκ «απειλεί» τους πολίτες να δώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και, όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο ήδη σαρώνει στο Διαδίκτυο.

Ο «Εξολοθρευτής» παρέχει εξωσχολικά προγράμματα σε μαθητές τα οποία τους βοηθούν να έχουν καλύτερη υγεία και να μάθουν πως να γίνουν ηγετικές φυσιογνωμίες.

Δίνοντας λοιπόν κανείς δέκα δολάρια μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό και να καταστρέψει τα πάντα... με τη βοήθεια του Αρνι μέσα σε ένα τανκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ