Σοκάρει η αποκάλυψη ότι αστυνομικός «ασέλγησε» στο άψυχο σώμα της Γουίτνεϊ Χιούστον, λίγες ώρες μετά το θάνατό της - iefimerida.gr

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι αστυνομικός «ασέλγησε» στο άψυχο σώμα της Γουίτνεϊ Χιούστον, λίγες ώρες μετά το θάνατό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες που έρχονται τώρα το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την αείμνηστη ντίβα της μουσικής Γουίτνεϊ Χιούστον.

Σχεδόν δυο χρόνια μετά το θάνατό της, το 2012, ένας αστυνομικός κατήγγειλε συνάδελφό του ότι ασέλγησε στο άψυχο κορμί της διάσημης τραγουδίστριας, λίγες ώρες αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα (NBC News), ο αρχιφύλακας Brian Weir κατήγγειλε ότι ο συνάδελφος του, Terry Nutall γονάτισε δίπλα στην άψυχη τραγουδίστρια και, αφού τράβηξε το σεντόνι με το οποίο ήταν σκεπασμένο το πτώμα της, είπε «διάολε! Δείχνει ακόμα όμορφη, έτσι;». Ο Nutell μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, προχώρησε και σε απρεπή σχόλια, επικαλούμενος την ηλικία και την εμφάνιση της νεκρής.

Το θέμα προέκυψε όταν ο Brian Weir κατέθεσε μήνυση κατά κατέθεσε μήνυση εναντίον της πόλης του Beverly Hills καθώς, όπως ο ίδιος υποστηρίζει μετά την καταγγελία, απομακρύνθηκε από τη θέση του, αλλάζοντας του πόστο, ενώ του αφαίρεσαν τα όποια δικαιώματα είχε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ