Αγριο ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου -Οι αθλητές και οι διαιτητές έτρεχαν να γλιτώσουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου -Οι αθλητές και οι διαιτητές έτρεχαν να γλιτώσουν [εικόνες]

Αγριο ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου -Οι αθλητές και διαιτητές έτρεχαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί πως ο τελικός Κυπέλλου ερασιτεχνικής κατηγορίας θα μπορούσε, αντί για αγώνας ποδοσφαίρου, να μετατραπεί σε πυγμαχικό αγώνα. Στο γήπεδο της Χαλκίδας, έπαιζαν οι ομάδες Αρτάκη και Ταμυναϊκός, όμως, 25 λεπτά πριν από τη λήψη ο αγωνιστικός χώρος και οι κερκίδες μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, με αφορμή ένα μαρκάρισμα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το eviazoom, οι οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια και υπήρξαν άγριες συμπλοκές, με τραυματισμούς και ρίψη φωτοβολίδων, ενώ ο αγώνας διεκόπη για αρκετή ώρα, με τον διαιτητή και τους παίκτες να σκαρφαλώνουν τα κάγκελα του γηπέδου, για να μπορέσουν να αποχωρήσουν. Aρκετοί ήταν αυτοί που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Για την ιστορία, η Αρτάκη κέρδισε με 1-0 και πήρε το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ