Η πρώην σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας καταγγέλλει: Κρατάει τις κόρες μας αιχμάλωτες [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώην σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας καταγγέλλει: Κρατάει τις κόρες μας αιχμάλωτες [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελίες σοκ για τον βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας, έκανε η πρώην σύζυγος του, πριγκίπισσα Αλανούντ Αλ Φαγιέζ που ζει εξόριστη στο Λονδίνο, υποστηρίζοντας πως οι τέσσερις κόρες της κρατούνται φυλακισμένες από τον πατέρα τους στην Τζέντα, εδώ και 13 χρόνια.

Μιλώντας στο βρετανικό Channel 4, αναφέρει πως παντρεύτηκε τον Αμπντάλα σε ηλικία 15 ετών και απέκτησε μαζί του τέσσερις κόρες, οι οποίες απόλαυσαν μία προνομιούχο παιδική ηλικία με σκι στις Άλπεις και ταξίδια στον κόσμο, ωστόσο μετά το διαζύγιό της, η κατάσταση άλλαξε δραματικά.

Οπως γράφει και το nooz.gr, τα τελευταία 13 χρόνια τα κορίτσια βρίσκονται φυλακισμένα στην Τζέντα - όχι σε κάποιο παλάτι, αλλά σε ένα σπίτι που καταρρέει - με συνεχή παρακολούθηση και τους απαγορεύονται οι συναναστροφές ή να ταξιδέψουν προκειμένου να συναντήσουν τη μητέρα τους, με την οποία επικοινωνούν μέσω mail.

«Βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ιδιαίτερα η Τζαβαχέρ και η Σαχάρ. Μου λέει ''μαμά προσπαθούμε να μην τρελαθούμε''. Προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή, δεν τους αξίζει αυτό που έπαθαν» λέει στη δημοσιογράφο.

Μία από τις κόρες, η Σαχάρ (φωτογραφία), ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από τον πατέρα της, τον βασιλιά της Σ. Αραβίας, ο οποίος της είπε ότι δεν υπάρχει διέξοδος γι' αυτές και ότι ακόμη και όταν πεθάνει, την εποπτεία τους θα αναλάβουν τα αδέλφια τους και ότι η κράτηση θα συνεχιστεί.

Η πρώην σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας καταγγέλλει: Κρατάει τις κόρες μας αιχμάλωτες [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η πρώην σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας καταγγέλλει: Κρατάει τις κόρες μας αιχμάλωτες [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ