Χουριέτ: Η κυβέρνηση Ερντογάν οδηγεί την Τουρκία στο χάος - iefimerida.gr

Χουριέτ: Η κυβέρνηση Ερντογάν οδηγεί την Τουρκία στο χάος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος συνεχών επιθέσεων, όχι μόνο από την αντιπολίτευση, αλλά και από τον Τύπο, είναι πλέον ο Ταγίπ Ερντογάν. Το νέο χτύπημα κατά του Τούρκου πρωθυπουργού ήλθε από την μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, «Χουριέτ». Σε άρθρο του, ο αναλυτής της εφημερίδας Σεμίχ Ιντίζ, υποστηρίζει ότι η Τουρκία υπό την κυβέρνηση του Ερντογάν διολισθαίνει στο χάος.
Στο εκτενές άρθρο υποστηρίζεται ότι η κατάσταση στη χώρα βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ το κυβερνών κόμμα διαχάζει τον τουρκικό λαο.
Στην ανάλυση επισημαίνεται ο κίνδυνος ύπαρξης πολιτικής αστάθειας στο εγγύς μέλλον, ενώ κατακρίνεται η κυβέρνηση Ερντογάν για το ότι «δεν έκανε το παραμικρό προκειμένου να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τον δολοφόνο του παιδιού, έχει οξύνει ακόμη περισσότερο τα ήδη οξυμένα πνεύματα».
Η εφημερίδα εκτιμά ότι όσο πιο ενδυναμωμένο βγει το κυβερνών κόμμα από τις δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν στις 30 Μαρτίου, τόσο μεγαλύτερη πολιτική αστάθεια πρέπει να αναμένουμε στη Τουρκία.
Στο άρθρο καυτηριάζεται η προσπάθεια του Ερντογάν να φιμώσει τα ΜΜΕ και τα μέσα κονωνικής δικτύωσης, κάτι που -όπως επισημαίνεται- θυμίζει τις λογικές του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση Ερντογάν Χουριέτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ