Δύο γκόθικ Κύπριες σχεδιάστριες μόδας κάνουν μακιγιάζ σε νεκρούς -Δουλεύουν σε γραφείο κηδειών [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο γκόθικ Κύπριες σχεδιάστριες μόδας κάνουν μακιγιάζ σε νεκρούς -Δουλεύουν σε γραφείο κηδειών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δίδυμες, είναι 23 ετών και ονομάζονται Εφη και Ερη Μελανίδου. Ζουν στη Λευκωσία της Κύπρου και θεωρούνται από τα δυνατά νέα ονόματα στο χώρο της πρωτοπορίας και της μόδας.

Το κυπριακό πόρταλ ilovestyle.com αφιερώνει στα δυο εκκεντρικά κορίτσια ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα, καθώς η μέχρι τώρα πορεία τους μόνο κοριτσίστικη δεν είναι!

Ακούγοντας για funeral make up (δηλαδή το make up που γίνεται στους αποθανόντες) σίγουρα πολλοί θα στρέψουν το κεφάλι τους αλλού.

Οι 23χρονες, ωστόσο, δεν θέλουν να χαρακτηριστούν ως funeral make up artists, αλλά πρωτίστως fashion designers. Με το δικό τους EFIERI fashion brand και στούντιο «ζωντανό» εδώ και ένα χρόνο και σπουδές μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι αδελφές θεωρούνται από τα δυνατά νέα ονόματα στο χώρο της πρωτοπορίας και της μόδας.

Σίγουρα, όμως, δεν μπορούν να αφήσουν πίσω και την πρώτη τους ιδιότητα, ιδιαίτερα αν έχεις ξεκινήσει από την τρυφερή ηλικία των 16 χρόνων. «Ναι, είναι αλήθεια, στα 16 μας όπως οι περισσότεροι έφηβοι γυρεύαμε μια καλοκαιρινή δουλειά και έτυχε το ίδιο διάστημα να γνωρίσουμε την ιδιοκτήτρια του γραφείου κηδειών. Λέγοντάς της για την έρευνα εργασίας μας, μας πρότεινε να δουλέψουμε μαζί της. Έτσι εμείς δεχτήκαμε αμέσως μιας και αυτό το επάγγελμα μας κινούσε πάντα το ενδιαφέρον» λένε τα δυο κορίτσια.

Δύο γκόθικ Κύπριες σχεδιάστριες μόδας κάνουν μακιγιάζ σε νεκρούς -Δουλεύουν σε  γραφείο κηδειών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δύο γκόθικ Κύπριες σχεδιάστριες μόδας κάνουν μακιγιάζ σε νεκρούς -Δουλεύουν σε  γραφείο κηδειών [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ