Στο «κόκκινο» η χώρα σήμερα και αύριο - iefimerida.gr

Στο «κόκκινο» η χώρα σήμερα και αύριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καύσωνας μικρής διάρκειας θα πλήξει την Τρίτη και την Τετάρτη τη χώρα, καθώς ο υδράργυρος θα αγγίξει τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα των 38 βαθμών, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος θα αγίξει τους 37 με 38 βαθμούς.

Θερμοκρασίες γύρω στους 39 βαθμούς Κελσίου αναμένονται στο Βόλο, την Πάτρα και την Καλαμάτα.

Γύρω στους 36 βαθμούς οι μέγιστες τιμές στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ τα μελτέμια στο Αιγαίο θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως 8 μποφόρ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στους 29 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση έως 7 μποφόρ, σημειώνοντας μικρή εξασθένηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ