Εκπληξη στο Χόλιγουντ: Ποιος πρωταγωνιστής του Game Of Thrones αποκάλυψε ότι είναι γκέι - iefimerida.gr

Εκπληξη στο Χόλιγουντ: Ποιος πρωταγωνιστής του Game Of Thrones αποκάλυψε ότι είναι γκέι

Βόμβα στο Χόλιγουντ: Ποιος πρωταγωνιστής του Game Of Thrones αποκάλυψε ότι είναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το Game of Thrones ασχολείται ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πλανήτη κυρίως γιατί είναι μια από τις πιο πολυδιαφημισμένες και ποιοτικές σειρές των τελευταίων ετών, αλλά, πλέον, αρκετοί έχουν ένα πρόσθετο λόγο.Αυτός είναι ο Κρίστιαν Νάιρν ο συμπαθέστατος, πλην όμως τεράστιος, Hodor της σειράς, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σε συνέντευξή του στο blog WinterisComing ο Νάριν ανέφερε ότι δεν έκρυψε ποτέ ιδιαίτερα τη σεξουαλικότητά του, απλά, είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να το αποκαλύψει και δεν έβρισκε τον τρόπο.

«Περίμενα κάποιον να με ρωτήσει σε μια συνέντευξη γιατί είναι κάτι που απλά το πετάς. Προσπάθησα να οδηγήσω τη συζήτηση πολλές φορές αλλά χωρίς επιτυχία».

«Εχω ανατραφεί με τρόπο που να σέβομαι την προσωπική ζωή των ανθρώπων και το δικαίωμα στις επιλογές τους και περιμένω το ίδιο και για εμένα».

Προσθέτει, ακόμη, ότι όλοι οι συντελεστές της σειράς έχουν συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο στον ίδιο και αισθάνεται τυχερός που του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχει σε μια παραγωγή σαν το Game of Thrones.

Εκπληξη στο Χόλιγουντ: Ποιος πρωταγωνιστής του Game Of Thrones αποκάλυψε ότι είναι γκέι | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ