Τατσόπουλος: Βενιζέλος και Κουβέλης είναι υπεύθυνοι για το ναυάγιο της Κεντροαριστεράς - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Βενιζέλος και Κουβέλης είναι υπεύθυνοι για το ναυάγιο της Κεντροαριστεράς

Τατσόπουλος:  Βενιζέλος και Κουβέλης είναι υπεύθυνοι για το ναυάγιο της Κεντροαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκτίμηση ότι το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη θα έχει καλύτερη εκλογική επίδοση από τα σχήματα του κατακερματισμένου κεντροαριστερού χώρου, έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Υπάρχει χώρος για το «Ποτάμι» ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι αποτελεί τεράστιο λάθος ότι «ο χώρος αυτός βγαίνει κονιορτοποιημένος, χωρισμένος σε 3-4 κομμάτια. Αν πιστέψουμε και τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, μπορεί μεθαύριο τα τρία κομμάτια να γίνουν τέσσερα».
Ο κύριος Τατσόπουλος επέρριψε ευθύνες για την πολυδιάσπαση της κεντροαριστεράς στον Φώτη Κουβέλη και στον Βαγγέλη Βενιζέλο. «Το λάθος του Κουβέλη είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι ο Βενιζέλος, από την πρώτη στιγμή, εναγκαλίστηκε ασφυκτικά και έδειξε ότι θα είναι ένα είδος ξεπλύματος του ΠΑΣΟΚ και ότι η "Ελιά" θα είναι "ΠΑΣΟΚ και περίχωρα».

Σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ο ανεξάρτητος βουλευτής κλήθηκε να σχολιάσει την έκδοση του βιβλίου του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Εχουμε το βιβλίο ενός ανθρώπου με μόνο εκδοτικό ενδιαφέρον ότι δολοφόνησε κάποιους ανθρώπους. Το θέμα είναι το αίμα. Αν δεν υπήρχε το αίμα, αυτό το βιβλίο δεν το πηγαίνεις πέρα από την 30η σελίδα».
Τέλος επανέλαβε ότι Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου με πολιτική απόφαση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ