Τραγωδία στο Αγρίνιο -Δύο νεκροί από κατάρρευση τοίχου - iefimerida.gr

Τραγωδία στο Αγρίνιο -Δύο νεκροί από κατάρρευση τοίχου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο εργάτες στο Αγρίνιο όταν καταπλακώθηκαν από χαλάσματα τοίχου, που υποχώρησε κατά τη διάρκεια εργασιών καταδάφισης.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το πρωί της Πέμπτης. Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Ηδη, έχει ανασυρθεί νεκρός ο ένας εκ των δύο εργατών. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής , 35 χρονών περίπου, που είναι συγγενής του ιδιοκτήτη της οικίας, όπου γίνονταν οι εργασίες. Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειες για την ανάσυρση και του δεύτερου νεκρού.

Στο σημείο υπάρχουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου , τα δύο σωστικά με οκτώ άνδρες, ενώ παρών είναι και ο υποδιοικητής της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι Αγρίνιο δυστύχημα τοίχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ