Μέρκελ σε Πούτιν: Κάτω τα χέρια από την Κριμαία -Θα επιβληθούν κυρώσεις - iefimerida.gr

Μέρκελ σε Πούτιν: Κάτω τα χέρια από την Κριμαία -Θα επιβληθούν κυρώσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή γλώσσα για την πολιτική του Πούτιν στην Κριμαία, χρησιμοποίησε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, που κατηγόρησε την Πέμπτη τη Ρωσία ότι καταφεύγει στο «νόμο της ζούγκλας».

Σε ομιλία της στη Μπούντεσταγκ, η Γερμανίδα καγκελάριος προειδοποίησε ότι η ΕΕ θα προχωρήσει με τις προγραμματισμένες κυρώσεις στη Ρωσία, εκτός εάν η Μόσχα αλλάξει πορεία. Πρόσθεσε δε πως οι οικονομικές και πολιτικές επιπτώσεις στη Ρωσία εάν αρνηθεί να αλλάξει τακτική, θα είναι «τεράστιες».

Στην πιο σκληρή γλώσσα που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στις συναλλαγές της με τη Ρωσία, η κυρία Μέρκελ δήλωσε οτι « η Μόσχα ενήργησε παράνομα, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του δέκατου ένατου και εικοστού αιώνα»
Κάτω τα χέρια από την Κριμαία» ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Πούτιν.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ξεκάθαρα πως «παραβιάζεται η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας», διευκρινίζοντας ωστόσο πως η στρατιωτική δράση δεν αποτελεί επιλογή στην ουκρανική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ κυρώσεις 'Ανγκελα Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ