Στο Χόλιγουντ δεν παίρνουν αντιβίωση κάνουν βεντούζες -Η αηδιαστικά μελανιασμένη πλάτη γνωστής ηθοποιού [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο Χόλιγουντ δεν παίρνουν αντιβίωση κάνουν βεντούζες -Η αηδιαστικά μελανιασμένη πλάτη γνωστής ηθοποιού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί εδώ στην Ελλάδα να έχουμε ακούσει μόνο μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους να μιλάμε για βεντούζες, ωστόσο, όπως φαίνεται, στο Χόλιγουντ εξακολουθούν και τις χρησιμοποιούν ως μέθοδο γιατρειάς από το κρύωμα.

Η Λένα Ντούναμ, η 27χρονη ηθοποιός, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Girl» πόσταρε στο Instagram μια φωτογαφία της μελανιασμένης από τις βεντούζες πλάτης της, την οποία, μάλιστα, είχε τραβήξει η ίδια στον καθρέφτη του σπιτιού της. Ο Ντούναμ, βέβαια, δεν είναι η πρώτη χολιγουντιανή σταρ που καταφεύγει στις βεντούζες για να απαλλαγεί από το κρύωμα. Πρώτη διδάξασα η Βικτόρια Μπέκαμ, την οποία μιμήθηκαν η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Βρετανός τενίστας Αντι Μουρό.

Στο Χόλιγουντ δεν παίρνουν αντιβίωση κάνουν βεντούζες -Η αηδιαστικά μελανιασμένη πλάτη γνωστής ηθοποιού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ