Το Champions League θα συνεχίσει χωρίς τη Ford - iefimerida.gr

Το Champions League θα συνεχίσει χωρίς τη Ford

Το Champions League θα συνεχίσει χωρίς τη Ford
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φετινός τελικός του Champions League θα γίνει στη Λισαβόνα και εκτός από τις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν θα είναι και τελικός για τη Ford, μιας και θα είναι η τελευταία της παρουσία σε αγώνα της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης παγκοσμίως. Η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία είναι παρούσα στο Champions League εδώ και 21 χρόνια, από την πρώτη του σαιζόν 1992- 93, ενώ την παρουσία και τη συμβολή της εξήρε και η UEFA.

H αποχώρηση της εταιρείας που όντως είχε συνδεθεί με το Champions League έγινε, σύμφωνα με τον Stephen Odell, πρόεδρο της Ford Ευρώπης γιατί «τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Ford να κινηθεί προς μία νέα κατεύθυνση, καθώς επιταχύνουμε τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων στην ευρωπαϊκή αγορά, με περισσότερες από 25 νέες αφίξεις στα επόμενα 5 χρόνια».

Η Ford έχει κατά καιρούς προωθήσει διάφορα μοντέλα της μέσα από το θεσμό του Champions League, όπως τα Fiesta, Focus, S-MAX, Kuga και Mondeo, ενώ φέτος είναι η χρονιά της Mustang. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποια εταιρία θα πάρει τη θέση στο Champions League, αν και το πιο πιθανό είναι να δούμε από του χρόνου τη Hyundai, η οποία μέχρι τώρα έδινε το παρόν, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, στο Euro και στο Mundial.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητα Λισαβόνα Champions League Ford
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ